Ruud Rutten

Mijn verhaal

In mijn dagelijkse werk hou ik me al meer dan 40 jaar bezig met het opleiden van verkeersdeelnemers in alle categorieën. Verkeer en Verkeersveiligheid is dan ook mijn grote passie. Landelijk gezien zet ik me al meer dan 20 jaar in met hetzelfde doel. Het terugdringen van het aantal verkeersslachtoffers in Nederland heeft als landelijk branche voorzitter al vele jaren mijn aandacht. Zowel landelijk als regionaal heeft dit mijn aandacht. Sinds 1 januari 2021 ben ik geen voorzitter meer maar wel nog nauw betrokken bij het ministerie en deze missie.

Ik vind dat het moment nu rijp is om mij extra in te zetten, te beginnen in mijn geboortestad Venlo. De stad Venlo die mij veel gebracht heeft in mijn carrière maar waar ook nog grote stappen te zetten zijn op het gebied van (Verkeers)veiligheid.  Mijn motto zal dan ook zijn, niet alleen concluderen maar ook uitvoeren. Verder ben ik sociaal erg betrokken en heb ik mij veel ingezet voor het verenigingsleven. Zowel in Hout-Blerick als Blerick. Ik ben een verbinder. Mijn leven lang al. Ik hoop dat ik deze verbindingskwaliteiten kan inzetten om de knelpunten effectief onder de aandacht kan brengen van de politiek en dat deze website daadwerkelijk een verschil kan maken.

Ik daag je dan ook uit om mij te voeden met informatie en knelpunten om zo samen de stad verkeersveiliger te maken.

Tot snel,

Ruud Rutten